Lilian van der Schaaf

Al mijn hele leven lang is schilderen erg belangrijk voor me. Ik heb als kind altijd alles wat mij raakte vormgegeven op doek. In mijn volwassen leven doe ik dat ook voor anderen; naast mijn vrije werk schilder ik in opdracht.

Na mijn studie Vormgeving & Communicatie werkte ik meer dan tien jaar in de Telecomsector. Mijn passie voor vorm en kleur bleek telkens weer sterker en daarom ben ik in 2004 volledig teruggekeerd op het creatieve pad. In mijn huidige werk doe ik wat ik het liefst wil: schilderen, werken met en voor anderen en een warm gevoel voor kleur en vorm overdragen.

Ik ben gewend om vanuit een specifiek omschreven opdracht te werken; een geschilderd portret of een schilderij van een dierbaar object is een heel dierbaar aandenken en een bijzonder cadeau. Een foto kan de basis voor het schilderij zijn. Daarnaast is het gesprek met de opdrachtgever voor mij ook van groot belang. In de periode dat ik werk aan jouw opdracht is er regelmatig overleg over de voortgang.  Het schilderij wordt pas opgeleverd als jij volledig tevreden bent met het resultaat.

Je kunt naast een portret natuurlijk ook andere onderwerpen op doek laten vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vakantiefoto, een gebouw waaraan je een bijzondere herinnering hebt of een dierbaar object. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

Naast het werken in opdracht werk ik ook graag vrij. Vanuit mijn eigen gevoel en creativiteit. Deze schilderijen zijn te koop en kun je terugvinden op mijn site

Voor aanvullende informatie en prijzen kun je altijd contact met mij opnemen.

Neem contact met mij op